PCIe adapter 6-pin extension cable

7.00

6-pin PCI-E virtajohdon jatkokaapeli, pituus 40cm. 6-pin naaras- ja 6-pin urosliittimet.

Varastossa

Secure payment

Kuvaus

Tekniset tiedot
Johdon pituus: 0,4 m
Liittimet: 6-pin naaras- ja 6-pin urosliittimet.
Tuotteen väri: Musta/Keltainen
Kaapeli: UL1007
Materiaali: Kupari
American Wire Gauge: 18AWG
Eristys: PVC

Käyttöohjeet
Seuraa aina näytönohjainvalmistajan ohjeita, kun asennat näytönohjaimen virtakaapeleita.
18AWG- kaapelin maksimiteho on noin 190W (laskettu noin 70cm pitkälle kaapelille, joka vastaa virtalähteen omaa kaapelia sekä jatkokappaletta).
Kaapelin pituutta lisäämällä lisäät myös vastusta, joka vähentää kaapelin maksimikuormitusta. Käytä vain yhtä virtasovitinta, älä ketjuta sovittimia.
Sovittimia ei saa liittää suoraan modulaarisen virtalähteen PCIe- pistokkeisiin, vaan ne tulee käyttää jatkona virtalähteeseen kuuluvalle johdolle.
Jos käytät haaroituskappaletta, mahdollistat kaksinkertaisen virtakuormituksen kaapeleille. Jos näytönohjaimella on kaksi PCIe- virtapistoketta, ja kytket molemmat yhdellä 18AWG haaroituskappaleella, näytönohjaimen maksimiteho ei saa ylittää 190W.
Jos sinulla on RTX 3090Ti, joka käyttää yli 380W, tai jopa RTX 3080, joka ylikellotettuna voi käyttää yli 380W, älä käytä 18AWG kaapelia ollenkaan, ellei näytönohjaimella ole vähintään kolme PCIe-virtapistoketta ja näytönohjainvalmistajan ohjeissa lukee, että 18AWG:n kaapelin liittäminen on suositeltu.
Voit käyttää tällaista laskuria, tarkistamaan minkälaisia kaapeleita tarvitset näytönohjaimeesi.
Jos olet epävarma minkälaisen tehon näytönohjaimesi tuottaa, voit käyttää HWinfo64 selvittämään maksimitehot.

Varoitus
Liiallinen kuormitus voi aiheuttaa kaapelin ylikuumenemisen ja eristyksen sulamisen. Jos kaapelin viereen on asetettu syttyvää materiaalia, ylikuormitettu kaapeli voi aiheuttaa tulipalon.

Hakusanat
Pcie cables, pcie power cable, pcie kaapeli, pcie adapter, pcie sovitin, power adapter, virtasovitin, virtakaapeli, GPU cable, Graphic card cable, PCI-e, PCI express, näytönohjainkaapeli, näytönohjaimen sovitin, pcie jatkokaapeli, pcie extension